“Yö olisi kuunnelmien aikaa”

Tiina Luoma on äänisuunnittelija Yleisradion Radioteatterissa. On hivenen väkivaltaista haarukoida tiskiin parhaita teoksia yli 26 vuoden uralta. Järjen uhalla: Luoma on saanut mm. Special Prix Europa -palkinnon vuonna 2010 kuunnelmasta Varjoinen talo ja erityisen Prix Europa -maininnan vuonna 2013 kunnelmasta Wunderbar. Näissä vuoden 2014 teoksissa taikaa: Pimeän nimiValaskuunnelma ja Luotsikadun lapset. Mikä on kuunnelman paikka tässä nopeassa ajassa? Missä tehdään hyvää kuunnelmaa? Mikä oli paremmin vuonna 1988?

Kuva: Johannes Luoma

Advertisement

2 thoughts on ““Yö olisi kuunnelmien aikaa”

  1. UUTTA PRIX EUROPAA TULOSSA 2014: http://yle.fi/yleisradio/ajankohtaista/ylen-kolme-tv-ohjelmaa-kolme-radio-ohjelmaa-ja-yksi-nettisivusto-ehdolle-prix-europaan

    Prix Europa 2014 -kilpailussa radion musiikkiohjelmien sarjassa kilpailee kuunnelma Pimeän nimi. Ohjaus ja äänisuunnittelu: Tiina Luoma. Käsikirjoitus: Pipsa Lonka. Sävellys ja pianisti: Gustav Nyström. Näyttelijät: Antti Holma, Minna Kivelä, Johannes Luoma, Lauri Tilkanen ja Jukka Voutilainen. Tuottaja: Pekka Savolainen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s